پایین بودن جنین، آیا به حالت نرمال برمیگردد؟

منبع: نی نی بان

5

1398/3/18

22:37


سوال مخاطب نی‌نی‌بان:  من هفته نهم بارداری هستم، تو سونو معلوم شد ساک حاملگی پایینه، سال گذشته هم در نه هفته و پنج روزگی سقط خودبخودی داشتم، دکتر بهم استراحت داده و از شیاف پرژسترون و آمپول انوکسیر دور ناف تزریق میکنم، میخواستم بدونم ساک احتمال بالا اومدن داره که شرایطم بحالت نرمال برگرده، از پله میتونم حداقل محدود استفاده کنم؟ ضربان قلب جنین ۱۷۲ بود، دکتر بهم گفت قلبش دخترونه میزنه چقدر میتونم مطمئن باشم ؟
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان: 
دوست عزیز در رابطه با مصرف دارو طی این بارداری فقط پزشک معالج شما میتواند اظهار نظر کند. به طور کلی با بزرگ شدن جنین و استراحت نسبی، اگر حاملگی طبیعی باشد خود را بالا خواهد کشید. تا حد امکان از پله ها بالا و پایین نروید.

مطالب مشابه